Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un tânăr din Alba Iulia cercetat pentru tentativă de viol a fost arestat preventiv

arestat catuse

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia cercetat pentru tentativă de viol și care se afla în arest la domiciliu a fost arestat preventiv. 

Mai exact, tânărul a părăsit în două zile distincte domiciului la care era arestat. În urma nerespectării măsurii preventive, autoritățile din Alba Iulia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 martie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au pus în executare un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îl privește pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au constatat că, în zilele de 15 și 16 martie 2021, tânărul ar fi părăsit, fără permisiune, imobilul în care era obligat să rămână, ca urmare a faptului că instanța de judecată a dispus, față de el, măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Ulterior, polițiștii au informat Judecătoria Alba Iulia despre încălcarea cu rea credință a obligației, iar Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, emițând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Arestatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax