Connect with us
Publicitate

BLAJ

Motivul pentru care un tânăr din Blaj a spart geamurile a două mașini și a distrus ușa unei locuințe

Publicat

furt din masina

Un tânăr din Blaj a fost reținut vineri, după ce în urma cu patru zile a provocat un scandal, familiei fostei sale iubite. Mai exact acesta le-a distrus ușa de la intrare dar le-a și spart geamurile a două autoturisme. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 decembrie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 18 ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data 6 decembrie 2021, în urma unui conflict cu fosta concubină și cu membrii familiei acesteia, bărbatul le-ar fi distrus geamurile a două autoturisme, ușa de acces în locuință și le-ar fi adresat amenințări.

În cursul zilei de azi, 11 decembrie, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax