Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Un bărbat a DECEDAT după ce a căzut cu motocicleta pe DN 67C Transalpina, în zona Tărtărău – Oașa

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFXZFMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un motociclist a decedat joi după-amiaza, după ce a căzut cu motocicleta pe DN 67 C – Transalpina, în amonte de barajul Oașa – zona Tărtărău. 

Bărbatul, un cetățean bulgar în vârstă de 37 de ani, a lovit cu motocicleta un cap de pod după care s-a răsturnat în afara carosabilului. 

UPDATE, ora 20:00 – Potrivit IPJ Alba, un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN 67 C, în zona Tărtărău, nu a adaptatat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul aspra motocicletei și a intrat coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, motociclistul a decedat.

UPDATE, ora 19:00 – Potrivit ISU Alba, la sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla în stop cardio-respirator. Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul SMURD din cadrul ISU Hunedoara.

 

Aceștia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistiului.

Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

UPDATE, ora 16:58 – Din datele transmise de persoana care a sunat la 112, potrivit ISU Alba, motociclistul are puls, respiră și nu are hemoragii externe vizibile.

Accidentul s-ar fi petrecut într-o zonă în care este semnal slab la telefonia mobilă.

UPDATE, ora 16:30 – Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor unei persoane, posibil inconștientă, pe DN 67 C în zona Cabanei Frumoasa Tărtărău, la aproximativ 9 kilometri în amonte de barajul Oașa.

Din primele informații ar fi vorba despre un motociclist care ar fi căzut într-o râpă.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ B2 cu medic.

A fost solicitat în sprijin un echipaj SMURD de la ISU Hunedoara și elicopterul SMURD de la Jibou.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, politistii din Sebeș intervin la o sesizare primită prin 112 potrivit căreia un motociclist ar fi căzut într-o râpă, joi după-amiaza, în jurul orei 16.00, pe DN 67 C – Transalpina.

Accidentul s-a produs în zona Cabanei Frumoasa Tărtărău, la aproximativ 9 kilometri în amonte de barajul Oașa. Potrivit apelantului, victima a fost accidentată grav.

Foto, video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax