Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Motociclist din Alba, DECEDAT în urma unui accident de circulație produs aproape de Simeria. Cine este acesta

Publicat

Un motociclist din Alba a murit duminică, în urma unui accident produs pe DN 66, la intersecția cu localitatea Tâmpa, în apropiere de Simeria. 

Bărbatul, pe numele său Cristian Mărginean, era din Alba Iulia. Dispariția sa prematură a lăsat un gol în sufletele celor care l-au cunoscut și a familiei sale.

Pe contul său de Facebook sunt zeci de mesaje emoționante de condoleanțe. Cunoscuții îl descriu ca pe un om extraordinar, mereu cu zâmbetul pe buze și le vine greu să creadă ce s-a întâmplat.

Știrea inițială:

Din primele informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe direcția Călan – Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism Nissan, care se deplasa în aceeași direcție.

Motociclistul a fost rănit grav, potrivit polițiștilor, și la scurt timp a decedat. La fața locului se afla Poliția Simeria care ajută la fluidizarea circulației care se desfășoară alternativ pe un sens.

”Se pare ca motociclistul, din județul Alba, nu mai putut evita impactul și a lovit autoturismul în partea stânga – spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tâmpa.

Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți sa declare decesul motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”.

Sursă foto video: Antena3 Deva

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax