Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Motociclist fără permis, prins în trafic, la Valea Vinţului. Tânărul de 26 de ani s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Vinţu de Jos este cercetat penal după ce a fost surprins de poliţişti pe un drum judeţean în timp ce conducea o motocicletă fără a avea permis şi sub influenţa alcoolului. În plus, motocicleta nu era înscrisă în circulaţie.

Joi, la ora 21.50, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DJ 705 C, pe raza localităţii Valea Vinţului, au oprit pentru control o motocicletă condusă de M.N.T., de 26 de ani, din comuna Vinţu de Jos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că motociclistul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie. Mai mult, poliţiştii au constatat că tânărul era sub influenţa alcoolului, în urma testării lui cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,31 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Faţă de M.N.T. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax