Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Motociclist scos de pe drum de un tractorist fără permis de conducere, la Vinerea

accident

Publicat

Un tractor cu remorcă i-a tăiat calea unui motociclist care tocmai îl depășea, determinându-l să iasă de pe drum. Motociclistul a pierdut controlul asupra vehicului și a căzut. În urma incidentului, motociclistul nu a suferit leziuni corporale, iar motocicleta a fost avariată uşor.

Totul s-a petrecut în data de 2 octombrie 2018, în jurul orei 166, pe DJ 704, pe raza localităţii Vinerea, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Şoferul unui tractor cu remorcă nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, împrejurare în care, un motociclist, în vârstă 64 de ani, din comuna Şobot, ce era angajat în depăşire, a pierdut controlul asupra motocicletei şi s-a dezechilibrat.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că bărbatul ce conducea tractorul, în vârstă de 48 de ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar remorcile ataşate utilajului nu sunt înmatriculate in circulaţie.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat.

Foto: arhiva

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate