Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motociclistă de cetățenie italiană accidentată pe DN1, la Cunța. A fost transportată de urgență la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază pe DN1, pe raza localității Cunța unde o motociclistă a fost acroșată de un autoturism. Este vorba despre o femeie, cetățean italian care a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, se pare că motociclista se angajase într-o depășire moment în care a fost agățată în mers de autoturismul care se deplasa pe același sens de mers. În urma impactului, femeia a fost zburată de pe motoclicletă în șanțul aflat pe marginea carosabilului.

La momentul preluării ei de către ambulanță, femeia se afla în stare de conștiență și se pare că prezintă doar leziuni ușoare.

Iată comunicatul transmis de IPJ Alba, joi, 9 august:

„La data de 08.08.2012, ora 18.16, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Național 1, în afara localității Cîlnic, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că o femeie în vârstă 40 de ani, din localitatea Bergamo, Italia, în timp ce conducea o motocicletă s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unui autoturism condus de A.F., de 42 ani, din comuna Dostat, județul Alba și pentru a evita impactul cu un alt autovehicul care circula din sens opus, motociclista a virat dreapta, intrând în coliziune cu autoturismul condus de A.F.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni grave în zona capului, rămanand internată în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. George

    miercuri, 08.08.2012 at 19:31

    Atentie la localitatea scrisa gresit in titlu.

    • moderatorul de serviciu

      joi, 09.08.2012 at 11:39

      Multumim tuturor pentru sesizare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax