Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MP vine cu schimbări în alegerea candidaților pentru locale. Alin Beca în locul lui Nicolae Rof la Almașu Mare și Cristian Cristea la Mogoș

Publicat

candidati mp Partidul Mișcarea Populară Alba continuă să-și prezinte candidații pentru alegerile locale din iunie. În acestă săptămână au ieșit în față Cristian Viorel Cristea, candidatul pentru comuna Mogoș și Alin Beca, candidatul pentru comuna Almașu Mare, în locul lui Nicolae Rof, care a fost anunțat inițial.

În timp ce pentru PNL și PSD anul a început în liniște, fără conferințe și anunțuri importante, MP continuă să-și prezinte candidații pentru alegerile din vară.

Partidul mizează în continuare pe oameni care nu au făcut politică și pe tineri. Pe acest criteriu a fost ales, pentru comuna Mogoş, un tânăr de 26 de ani.

cristian cristea Cristian Cristea a terminat Facultatea de Inginerii și Management din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca și de trei ani este fermier în satul natal.

„Vreau să formez o echipă de oameni tineri și sper să ne ajute Dumnezeu. M-am născut în Mogoș și acolo îmi place. Vreau să fac ca tinerii să se întoarcă și le dau exemplul meu ca fermier”, spune Cristian Cristea.

 

Al doilea candidat prezentat a fost Alin Beca, pentru comuna Almașu Mare, asta după ce anul trecut, pentru respectiva comună a fost anunțat Nicolae Rof.

alin beca Alin Beca este originar din Cugir, dar de 20 de ani locuiește în Almașu Mare. Este de profesie agent agricol.
„Candidez pentru că știu problemele cu care se confruntă concetățenii mei și am decis ca împreună cu dânșii să facem o schimbare”, a spus Alin Beca.

Potrivit liderului MP, decizia de a schimba candidatul a venit din partea filialei.

„Este o strategie, iar strategia pentru noi este cea câștigătoare. Ei au venit cu ideea și eu în primă fază nu am fost de acord pentru că anunțând un candidat este destul de greu, dar mergând la fața locului, ei cu echipa de acolo s-au înțeles și au considerat că Alin Beca are mai multă priză la public, i-am înțeles și le-am acceptat strategia”, a spus liderul MP Alba, Clement Negruț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. niculina

    miercuri, 20.01.2016 at 13:13

    cred ca cristi s-a tampit de cap de cand face pe fermierul vai de el ce a fost si ce a ajuns

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax