Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mugurel Sârbu este noul candidat al PDL la Primăria Sebeş. Viceprimarul rămâne în partid

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu este noul candidat al PDL la viitoarele alegeri locale. Acesta este anunţul făcut de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, care a dezvăluit decizia comitetului de iniţiativă desemnat pentru soluţionarea conflictelor din organizaţia de la Sebeş.

Chiar dacă senatorul Nicolae Dobra, preşedintele comitetului de iniţiativă însărcinat cu rezolvarea problemelor de la Sebeş nu a dorit să comunice încă deciziile luate, Ion Dumitrel a declarat în faţa presei că disensiunile din PDL Sebeş au fost eliminate şi că Mugurel Sârbu este noul candidat la Primărie la următoarele alegeri: „Mugurel este noul candidat, acum lucrăm la listele finale. În ceea ce îl priveşte pe viceprimar, Adrian Bogdan, a rămas în partid iar problema a fost rezolvată”.

Senatorul Nicolae Dobra nu a confirmat sau infirmat spusele lui Dumitrel, ci continuă să susţină că detaliile deciziei vor fi comunicate după întrunirea Biroului Permanent Judeţean, de luna aceasta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dorica

    vineri, 10.02.2012 at 20:49

    Este un om fara cuvant . A spus ca nu mai candideaza. Nu l-a pus nimeni sa zica asa ceva. Dupa 8 ani de stat dejaba in fruntea bucatelor le Primarie, facand umbra pe coridoarele primariei, iata-l din nou candidand. Este de-a dreptul ridicol !!!

  2. calu

    miercuri, 15.02.2012 at 08:26

    Ai dreptate Dorica.
    Chiar e de o NESIMTIRE CRASA acest l***** de Primar Galbenel Sarbu
    Ce naiba ii mai trebuie cand are ouale de milioane de euro la Pian iar bietii sebeseni nu a adus UN euro fonduri europene
    Fara cuvinte
    Poate numai asa poate sa piarda si olteanul de Dumitrel Consiliul Judetean

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax