Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Multipla campioană Gabriela Szabo, la inaugurarea noii piste de atletism a Stadionului Cetate din Alba Iulia

Publicat

Inaugurarea noii piste de atletism a Stadionului Cetate din Alba Iulia are loc sâmbătă și este marcată printr-un eveniment sportiv la care participă și multipla campioană, Gabriela Szabo.

Pista este omologată de Federația Română de Atletism și are 8 culoare moderne, realizate la standardele competițiilor europene.

Lucrările au fost realizate de asocierea SC INDFLOOR GROUP SRL și SC ELIS PAVAJE SRL.

Plăcile de tartan de pe pista de atletism se aflau într-o stare avansată de uzură, astfel că exista riscul accidentării sportivilor.

O altă problemă o constituia lipsa unei pante corecte care să permită dirijarea apelor pluviale, precum și lipsa rigolelor, în lungimea pistei, care să preia și să dirijeze spre canalizare apele pluviale.

Principalele intervenții incluse în proiectul de modernizare a pistei de atletism a stadionului ”Cetate” au fost: desfacerea plăcilor de tartan, refacerea stratului suport, turnarea unui covor asfaltic pentru corectarea pantelor, montarea de rigole pentru preluarea apelor pluviale, turnarea tartanului și trasarea celor 8 culoare de alergare.

Suprafața modernizată este de aproximativ 6600 de metri pătrați și include pista propriu-zisă și spațiile adiacente.

Valoarea investiției a fost de 2.7 milioane lei, iar costul lucrărilor a fost suportat din bugetul local al municipiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dan Cosarca

    duminică, 26.09.2021 at 12:21

    Va rog sa adresati o intrebare reprezentantilor primariei referitor la momentul la care pista va fi accesibila albaiulienilor . La o zi dupa inaugurare stadionul e inchis.

    va multumesc !

  2. WAGNER CRISTIAN

    luni, 27.09.2021 at 13:36

    Buna ziua. Am citit peste tot despre marea inaugurare a pistei de atletism de pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Care a avut primul termen de predare la sfarsitul lunii iulie 2021. Dupa care s-a mutat la 1 August 2021. Dupa care din nou s-a mutat in Septembrie . Citesc, din presa, ca lucrarea a fost data marti in primire si ca sambata are loc marea inaugurare cu Gabi Szabo. Dar niciunde nu se scrie faptul ca atletii(sau oamenii care vor sa faca sport) nu sunt lasati sa alerge pe aceasta noua pista. Sambata, la ora 14:30 m-am prezentat la stadion, portile inchise. Pe ghereta domniilor lor, de la Politia locala, nicio informare cu privire la programul de functionare. Nicio constrangere sau interdictie. Desigur, satul sa alerg prin oras, pe asfalt, am deschis poarta mare si am intrat numai ca sa fiu scos dupa 2 ture pentru ca peste 2 sau 3 ore este un meci de fotbal. Dar mi s-a spus ca nici dupa meciul de fotbal nu am voie sa alerg. Si nici duminica. Numai luni, daca permite domnul director. Pai, atata tam-tam cu aceasta deschidere a stadionului dar niciunde nu este mentionat faptul ca folosirea pistei este limitata, aceasta facandu-se numai in anumite conditii, sa „nu cumva sa o stricam”, trainica mentalitate romaneasca. Oare intr-unul din articolele dumneavoastra nu se poate atinge acest punct? Faptul ca desi este inaugurata si data in folosiinta pista, nu le este permis accesul alergatorilor chiar si dupa atatea amanari? Nu este nicio informare scrisa despre acest fapt. Pista de alergare construita din banii contribuabililor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax