Connect with us
Publicitate

BLAJ

”Mulțumim Darko Zakoč”! CSM Volei Alba Blaj anunță încetarea relațiilor contractuale cu antrenorul echipei

Publicat

Antrenorul Darko Zakoč părăsește CSM Volei Alba Blaj. Clubul anunță încetarea relațiilor contractuale.

”Clubul nostru îi mulțumește reputatului antrenor sârb pentru activitatea excepțională pe care a avut-o la conducerea tehnică a echipei, de numele căruia se leagă toate performanțele pe care CSM Volei Alba Blaj le-a obținut în cei zece ani de existență de până acum” au anunțat reprezentanții echipei, pe pagina lor de Facebook.

Pentru sezonul viitor, clubul anunță că și-a propus construirea unei echipe în componența căreia să se regăsească mai multe voleibaliste românce, iar obiectivele rămân neschimbate: cucerirea titlului național, câștigarea Cupei României și calificarea în fazele superioare ale cupelor europene.

”Darko Zakoč este cel care a pus Blajul pe harta voleiului european.

Venit la cârma echipei în luna octombrie 2014, Darko Zakoč este antrenorul cu care Volei Alba Blaj a obţinut toate performanțele europene și interne: a calificat echipa în finala Ligii Campionilor (2018), finala Cupei CEV (2019) și finala Cupei Challenge (2021) și a câștigat cinci titluri naţionale (2015, 2016, 2017, 2019 și 2020) şi trei Cupe ale României (2017, 2019 și 2021).

Darko Zakoč s-a născut la data de 24 mai 1963 în Uzice (Serbia) și are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 20 titluri naţionale, Volei Alba Blaj devenind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră.

Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului blăjean şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

Mulțumim Darko Zakoč, pentru minunatele clipe pe care le-am trăit împreună!” au transmis reprezentanții echipei.

Echipa va fi preluată de fostul secund al lui Darko, Stevan Ljubicic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax