Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Munca la negru”, sancţionată de inspectorii ITM din Alba. Două firme au fost amendate cu 20.000 de lei

Publicat

Două firme din judeţul Alba au fost sancţionate de către inspectorii ITM pentru că au primit la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 14-18 iulie au fost controlate un număr de 34 de unități în domeniul relațiilor de muncă, iar 37 în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Au fost aplicate amenzi în valoare de 41.300 de lei.

În urma controalelor care au avut loc săptămâna trecută, inspectorii ITM Alba  au depistat și amendat cu 20.000 lei, pentru „munca la negru”, două unități comerciale.

Este vorba despre SC Leal SRL Sebeş, care a avut o persoană fără forme legale de angajare și a fost amendată cu suma de 10.000 lei. Aceeași amendă a fost aplicată și firmei Durkaya KML Construct SRL Şard, tot pentru o persoană muncea „la negru”.

Au fost controlate 34 de unități în domeniul relațiilor de muncă. Pe lângă cele două amenzi mai sus menționate, inspectorii ITM au mai aplicat cinci amenzi în valoare de 9.300 de lei.

În aceeaşi perioadă au mai fost controlate 37 de unităţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă și aplicate trei amenzi în valoare de 12.000 de lei şi opt avertismente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax