Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Muncitor la Schitul de la Găbud, bătut cu bestialitate pentru că pescuia. Agresorii, condamnați la închisoare cu executare

Publicat

Trei bărbați care au bătut crunt un muncitor ce pescuia într-o baltă de lângă Schitul de la Găbud, au fost condamnați penal. Aceștia au fost judecați și condamnați pentru tentativă de omor. 

O pedeapsă a venit din partea magistraților Tribunalului Alba, în data de 18 aprilie 2024. Este vorba despre o faptă produsă în urmă cu mai mulți ani, în septembrie 2022.

Victima celor trei a fost un muncitor, care pescuia pe o baltă din apropierea locului în care era cazat. Deși nu prezenta vreun pericol, muncitorul a fost bătut până când i-a fost ruptă mâna, dar a și avut alte leziuni.

Deși în primă fază, cei trei au fost anchetați pentru loviri sau alte violențe, magistrații au schimbat încadrarea juridică. După analiza medicului legist, acesta a concluzionat că loviturile ar fi putut să îl ucidă pe cel lovit.

Ce s-a întâmplat

Victima era angajat al unei firme care executa lucrări la schitul din Găbud. Într-o zi, în data de 19 septembrie 2022, acesta a ieșit alături de mai mulți colegi să pescuiască într-o baltă din apropiere.

Un bărbat care a văzut ce sunt persoane ce pescuiesc pe balta respectivă l-a sunat pe unul dintre inculpați și i-a spus ceea ce se întâmpla.

Inculpatul spunea că este proprietarul bălților în cauză. Acesta s-a înarmat cu o bâtă și a plecat alături de cei doi co inculpați către baltă.

După ce a ajuns a început să îl bată pe muncitor

”În timp ce victima era ţinută de cei doi inculpaţi, acesta din urmă lovind-o cu pumnii în cap, inculpatul s-a îndreptat direct spre victima, a ridicat bâta și a lovit de circa 5 ori de sus în jos, fiind față în față cu victima, intenţia acestuia fiind de a lovi capul victimei.

În tot acest timp, victima a reușit să se smucească şi să-și elibereze mână stângă, cu care a parat toate loviturile de bâtă. Apoi, inculpatu i-a aplicat o lovitură în lateral, lovind mâna dreaptă.

După terminarea agresiunii, inculpații -au luat bâta, spunându-i să nu mai dea, că îl omoară, Acesta replicându-le „v-am zis eu, când dau, dau, nu glumesc”, au notat magistrații.

Pedeapsa primită

Deși au vrut să scape de anchetă și să spună că faptele nu au fost exact așa, cei trei nu au reușit să convingă anchetatorii.

În data de 18 aprilie la Tribunalul Alba, cei trei au fost condamnați pentru tentativă de omor.

Primul inculpat a primit 3 (trei) ani şi 4 luni închisoare.

Al doilea, tot trei ani și patru luni de închisoare. Iar al treilea bărbat a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Momentan pedeapsa nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Gogu

    duminică, 28.04.2024 at 21:47

    Foarte bine

  2. dd

    luni, 29.04.2024 at 08:33

    Prea putin. Doar norocul l-a salvat pe bietul om de la moarte. Daca era unul mai slab sau cu probleme medicale , murea.

  3. Taue Andreea

    luni, 29.04.2024 at 09:01

    Rog autorul sa citeasca textul pe care l-a scris, mai ales a doua jumatate…

  4. Cityman

    luni, 29.04.2024 at 09:31

    macar de-ar executa pedeapsa si atat cat a primit. ma indoiesc insa..

  5. Dottore Cioacâ

    duminică, 05.05.2024 at 09:42

    bestii..ar trebui călcați în picioare și răsuciți.

  6. Dottore Cioacâ

    duminică, 05.05.2024 at 09:42

    îi scapă justiția specială.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax