Connect with us
Publicitate

AIUD

Municipiul Aiud va beneficia în curând de 16 autobuze electrice și 20 de stații de încărcare. Contractul a fost semnat

Publicat

Reprezentanții Primăriei Aiud au semnat vineri contractul pentru furnizarea a 16 autobuze electrice care vor asigura transportul în comun din municipiu. 

„Contractul a fost semnat cu SC Anadolu Automobil Rom SRL, singurul ofertant prezent în cadrul licitației publice, are o valoare a achiziției de 22.032.000 lei fără TVA și include:

  • 16 autobuze electrice
  • 16 stații de încărcare lente
  • 4 stații de încărcare rapide

Proiectul va contribui semnificativ la reducerea emisiilor de carbon din oraș, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și sănătății publice.

În al doilea rând, aceste autobuze electrice vor fi mai silențioase și mai confortabile decât autobuzele cu motor combustie internă, ceea ce va face transportul public mai atractiv pentru călători.

În sfârșit, cu aceste autobuze electrice, Aiudul va avea un sistem de transport public modern, demn de un oraș al Uniunii Europene. Aceasta este o veste minunată pentru aiudeni.

„Transport public ecologic în municipiul Aiud” este un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 4e, Obiectiv specific 3.2, apelul de proiecte nr. POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI.

Ne așteptăm ca implementarea acestuia să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra orașului și suntem nerăbdători să vedem aceste autobuze electrice pe drumurile noastre cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax