Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Municipiul Alba Iulia, la competiția „Ciclism în oraș”. Va concura cu alte orașe europene la distanțele parcurse pe bicicletă

Publicat

Municipiul Alba Iulia participă la competiția City Cycling – Ciclism în oraș, o competiție care constă în parcurgerea a cât mai multe trasee zilnice într-un mod ecologic, folosind bicicleta, pe o perioadă de 21 de zile.

La eveniment pot participa, între 4 și 24 septembrie, toți cei care locuiesc, lucrează, fac parte dintr-o asociație sau frecventează un liceu / o școală în municipiul Alba Iulia.

Municipiul Alba Iulia, în calitate de partener în cadrul proiectului european „BEACON – Bridging European and local climate action”, beneficiază în acest an de participare gratuită în competiția City Cycling – Ciclism în oraș, coordonată de organizația non-guvernamentală „Climate Alliance” din Germania.

„Fiecare kilometru făcut pe bicicletă e un pas în drumul spre o viață mai sănătoasă și spre o comunitate locală mai sustenabilă. Acesta este principiul de bază de la care a pornit ideea participării municipiului în această competiție. În plus, îi avem alături de noi pe oamenii faini de la Asociația Biciclim din Alba Iulia, o comunitate implicată în tot ceea ce înseamnă mobilitate sănătoasă și durabilă.

Vă invităm să vă înscrieți și să vă <contorizați> oficial distanțele parcurse pe bicicletă într-o platformă dedicată orașului nostru, în care <concurăm> cu alte orașe europene la numărul de km parcurși și la scăderea emisiilor de carbon”, au transmis reprezentanții administrației locale din Alba Iulia.

Dacă doriți să participați la această competiție, înscrierile se pot face aici:

https://www.ciclism-in-oras.org/inscriere

Rezultatele se pot vedea aici:

https://www.ciclism-in-oras.org/alba-iulia

Aplicaţia pentru telefonul mobil se poate descărca de aici:

https://play.google.com/store/apps/details…

https://apps.apple.com/de/app/stadtradeln/id1359069906

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax