Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Municipiul Alba Iulia participă la Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena. Stand de promovare pus la dispoziție de ANT

Publicat

targul national de turism al romaniei Municipiul Alba Iulia va participa, în perioada 14 – 19 ianuarie, la Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena. Având în vedere distincțiile primite, printre care și cea de ”Destinație Europeană de Excelență”, Autoritatea Națională de Turism (ANT) a pus la dispoziția administrației locale un stand de promovare, de unde se vor împărți vizitatorilor materiale promoționale cu Cetatea Alba Carolina. 

Vizitatorii standului pus la dispoziție de către Autoritatea Națională de Turism vor primi materiale promoționale cu cetatea Alba Carolina. Va fi organizată și o conferință de presă la care vor fi participa reprezentanți ai agențiilor de turism și ai mass-media. De asemenea, toți participanții din România vor organiza, în cadrul Târgului de Turism, ”Seara României”. Delegația municipiului Alba Iulia va fi formată din patru persoane.

(P) Independent Media: Publicitate outdoor în Alba Iulia: Reclamă pe panouri publicitate de 12 mp tip backlit, unipole, bilboard. Publicitate pe ecrane video led gigant în cele mai importante orașe din Transilvania.

În cadrul Târgului de Turism ”Ferien Messe” din Viena va fi organizată acțiunea de promovare a proiectului și destinațiilor EDEN din România și Austria. Municipiului Alba Iulia i s-a acordat titlul de ”Destinație Europeană de Excelență”, recunoaștere care legitimează orașul să devină un promotor al culturii și istoriei României și să participe activ la promovarea diversității culturală a statelor membre UE, alături de alte orașe europene încărcate de cultură și istorie care urmăresc conservarea și reabilitarea patrimoniului cultural și creșterea vizibilității patrimoniului local la nivel European.

De asemenea, municipiul Alba Iulia este deținătorul unui trofeu obținut în cadrul proiectului EDEN – un sistem extrem de bine organizat ce punctează și premiază în fiecare an câte o destinație turistică de mare potențial și cu reale perspective de dezvoltare din Europa, câștigând în anul 2012 competiția la categoria ”Turismul și regenerarea siturilor fizice”.

”Cu această ocazie, municipiul Alba Iulia poate să fie vizibil printr-un stand de prezentare în cadrul ANT, alături de celelalte destinații câștigătoare selectate până în prezent și de asemenea, va susține o conferință a destinației EDEN Alba Iulia.”, au precizat reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax