Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Municipiul Alba Iulia va avea în curând o Casă a Căsătoriilor. Primăria caută constructor pentru lucrări de amenajare interioară

Publicat

Municipiul Alba Iulia va avea în curând o Casă a Căsătoriilor. În acest sens, Primăria a lansat miercuri o achiziție pentru lucrări de amenajare interioară a unui spațiu aflat în sediul SPCLEP (fostul sediu BancPost). 

Primăria Alba Iulia a publicat miercuri, 10 august, o achiziție publică ce vizează încheierea unui contract pentru lucrări de amenajare interioară a spațiului de evenimente numit „Casa căsătoriilor”. Potrivit documentației, contractul de achiziție publică urmează să fie încheiat până la 31 septembrie.

Pentru desfășurarea activității specifice, respectiv amenajarea unui spațiu propice pentru oficierea căsătoriilor, Primăria Alba Iulia propune organizarea funcțională a unui spațiu special în sediul SPCLEP. Acest spațiu se află în fostul sediu BancPost.

Pentru amenajarea Casei Căsătoriilor din municipiul Alba Iulia este necesară achiziția de lucrări de amenajări interioare în urma executării cărora să se obțină o refuncționalizare și amenajare a spațiului.

Din punct de vedere funcțional se propune amenajarea unui spațiu interior pe baza proiectului de amenajare achiziționat deja, gândit de designerii de interior We Design.

Durata de execuție a lucrărilor va fi de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax