Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Municipiul Sebeș a rămas temporar fără apă potabilă, din cauza unei avarii la rețea. Cât va dura întreruperea

Publicat

Din cauza unei avarii produse luni dimineața (31 mai), pe strada Călărași din municipiul Sebeș, Apa CTTA SA – Sucursala Sebeș a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în municipiul Sebeș până la remedierea acesteia.

Potrivit reprezentanților companiei, durata întreruperii este estimată până în jurul orei 15:00.

„La reluarea furnizării, pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, motiv pentru care rugăm consumatorii să folosească apa numai în scop menajer, iar eventualele disfuncționalități să le semnaleze Dispeceratului la numărul de telefon 0258.834501, pentru a interveni de urgență în rezolvarea acestora.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții Apa CTTA, pe pagina de Facebook.

UPDATE Precizări Primăria Sebeș: ”Întreaga instalație va fi golită, urmând a se interveni pentru înlocuirea pieselor avariate. Înlocuirea conductei de azbociment este inclusă în planul de investiții al Apa CTTA, însă, din păcate, defecțiunea de astăzi va genera un nou disconfort cetățenilor, afectând o mare parte din oraș”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aristica

    luni, 31.05.2021 at 14:02

    in marele muncipiu sEBES asa de bine e segmentata coloana de apa intu cit oriunde e defectiune trebuie oprita apa in tot satul.
    De, sa suporte toata lumea!
    AMIN!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax