Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Municipiul Sebeș fără apă la robinete din cauza unei avarii la o conductă. Precizări de la APA CTTA și Primărie

Publicat

avarie

Locuitorii municipiului Sebeș au rămas fără apă la robinete, sâmbătă în jurul orei 15,00. O avarie la una dintre conductele de alimentare de pe strada Aviator Olteanu a făcut ca apa potabilă să fie întreruptă în tot orașul. Potrivit APA CTTA timpul pentru remedierea defecțiunii ar fi de o oră, dar reprezentanții companiei recomandă, ca după ce va fi reluată alimentarea, o bună perioadă apa din rețea să fie consumată doar în scopuri menajere, deoarece pot apărea depășiri ale parametrilor de turbiditate.

avarie

”Datorită unei avarii intervenite la sistemul de alimentare cu apă potabilă pe strada Aviator Olteanu, a fost întreruptă furnizarea cu apă în tot orașul. Reprezentanții Apa Ctta fac toate eforturile pentru a remedia defecțiunea, timpul estimat pentru reparație fiind de o oră. S-a ajuns la conducta avariată, se așteaptă piesele de schimb”- se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sebeș

De asemenea pe siteul APA CTTA a fost publicat următorul anunț: ”Datorită unei avarii produse in data de 29.12.2018 la sistemul de distributie al apei potabile din municipiul Sebes, SC APA CTTA SA ALBA anunta intreruperea furnizarii apei potabile pana la remedierea acesteia. Se incearca sectorizarea zonelor afectate in vederea limitarii disconfortului produs populatiei. La reluarea furnizarii , pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate , caz in care recomandam folosirea apei doar in scopuri menajere.”

UPDATE: la ora 16:15 Dorin Nistor , primarul Sebeșului a anuțat că defecțiunea de pe strada Aviator Olteanu a fost remediată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax