Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Munții de gunoaie din mai multe cartiere din Alba Iulia, RIDICAȚI de Polaris. Firma s-a mobilizat la o zi după o amendă primită

Publicat

Marți dis-de-dimineață utilajele firmei de salubritate Polaris au început să circule printre blocuri și pe străzi pentru a ridica munții de gunoi care s-au format în ultimele zile. 

În unele zone, mormanele gunoaiele nu mai erau ridicate de joi sau vineri, iar în weekend, cu ”ajutorul” temperaturilor ridicate, în zonele din proximitatea munților de gunoaie aerul era insuportabil.

Mobilizarea firmei de salubrizare vine la doar o zi după ce compania a primit din partea DSP Alba o amendă  contravențională în valoare de 25.000 de lei. Mai mult de atât, reprezentații DSP precizau într-un comunicat de presă, remis luni, că dacă vor mai exista plângeri ”operatorul riscă să fie sancționat contravențional cu o nouă amendă al cărei cuantum este cuprins între 20.000 și 40.000 de lei”.

De asemenea, mobilizarea operatorului vine și în urma declarațiilor date de primarul Gabriel Pleșa, pentru alba24.ro, declarații în care acesta a dat asigurări că până vineri, 16 iulie, toate gunoaiele vor fi strânse din oraș.

CITEȘTE ȘI: LIVE-VIDEO ”Festivalul gunoaielor”, la Alba Iulia. Declarațiile primarului Gabriel Pleșa, legate de criza prin care trece orașul

Firma Polaris a fost amendată în cursul săptămânii trecute cu 2.500 de lei de reprezentații primăriei pentru nerespectarea programului de operare.

Printre gunoaiele menajere produse în urma activităților casnice în ultimele zile, în multe părți ale orașului au fost aruncate resturi materiale provenite din construcții, bucăți de metal, obiecte de mobilier si haine.

Marți, 13 iulie, cetățenii din Alba Iulia sunt invitați de la ora 16.00, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în sala de ședințe de la etajul 2, unde va avea loc dezbaterea publică privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax