Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Musafir „nepoftit”: Bărbat de 41 de ani din Avram Iancu, acuzat de FURT după ce a luat 400 de lei din locuinţa unui cetăţean din Vadu Moţilor

Publicat

furt casaUn bărbat de 41 de ani din Avram Iancu a profitat că uşa locuinţei unui cetăţean din Vadu Moţilor a fost deschisă şi i-a furat 400 de lei dintr-un dulap. Poliţiştii au reuşit să recupereze jumătate din prejudiciu.

Poliţiştii din Vadu Moţilor au fost sesizaţi de către un cetățean din comună, joi seara, cu privire la faptul că din locuinţa sa a fost sustrasă suma de 400 de lei.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, a fost identificat C.G., de 41 de ani, din comuna Avram Iancu ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Profitând de faptul că uşa locuinţei păgubitului a fost lăsată neasigurată, între orele 15.00 şi 20.00, bărbatul a pătruns în locuinţă şi, dintr-un corp al mobilierului, a sustras suma de 400 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, poliţiştii au reușit să recupereze jumătate din prejudiciu, iar cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui C.G. au fost găsite şi 10 articole pirotehnice (pocnitori).

Faţă de C.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi efectuarea oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia recomandă:

– nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!

– când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax