Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Must-haves în garderoba masculină: ediţia de primăvară (P)

Publicat

garderoba masculina

Primăvara este anotimpul perfect pentru a trece la haine lejere, adecvate temperaturilor ridicate. Spune “adio” gecilor groase, paltoanelor, fularelor sau bocancilor şi fă loc în dressing pentru piese ceva mai uşoare, precum tricourile sau gecile din denim.

Dacă îţi doreşti o garderobă completă primăvara aceasta, iată ce piese sunt must-have în garderoba masculină:

Jeanşii slim sau straight

Blugii cu croi clasic, slim sau straight, sunt o alegere ideală pentru ţinute lejere de primăvară. Achiziţionează modele din denim albastru sau negru, uşor de asortat cu piese precum tricourile, cămăşile sau gecile de orice culoare. Două sau trei perechi de jeanşi cu croi simplu sunt mai mult decât suficiente pentru o mulţime de ţinute.

Geaca de piele

Geaca de piele este un must în garderoba masculină, în special dacă adopţi un stil vestimentar casual sau smart casual. Optează pentru un model din piele ecologică sau naturală, maro ori negru. Acesta va merge de minune cu blugi, pantaloni din stofă lejeri, tricouri din bumbac sau cămăşi.

Tricoul polo

Tricoul polo se numără printre cele mai populare piese vestimentare pentru domni. Primăvara este anotimpul perfect ca să porţi un astfel de tricou, fie ca atare, fie cu o geacă de piele sau denim pe deasupra. Printre cele mai populare culori pentru tricourile polo se număra alb, bleumarin, gri şi negru.

Cămaşa

Cămaşa este o piesă vestimentară clasică, ce nu trebuie să îţi lipsească din dressing. Primăvara este sezonul perfect pentru cămăşi casual, în culori neutre sau chiar în carouri ori dungi, pe care să le asortezi cu jeanşi. Dacă îţi doreşti un look smart casual sau elegant, asortează cămaşa cu pantaloni de stofă şi mocasini pentru bărbaţi.

Geaca din denim

O altă piesă clasică, ce nu va ieşi prea curând din trend, geaca din denim te va ajuta să creezi ţinute cool şi lejere la început de sezon cald. Achiziţionează un model din denim bleu, albastru închis sau negru, pe care să îl combini super uşor cu orice altă culoare. Geaca din denim se potriveşte de minune cu tricouri polo sau tricouri casual, blugi, pantaloni chino şi pantofi sport.

Mocasinii pentru bărbaţi

Dacă îţi doreşti o pereche de încălţăminte pentru ţinute elegante în sezonul cald, mocasinii pentru bărbaţi reprezintă cea mai bună alegere. Optează pentru modele din materiale calitative, prietenoase cu pielea, în culori precum negru, gri sau bleumarin. Mocasinii se asortează uşor cu pantaloni chino, cămăşi şi sacouri subţiri.

Tricoul din bumbac subţire

Cu decolteu în V său rotund, tricoul din bumbac subţire, cu croi clasic, este cea mai bună alegere pentru ţinute de zi cu zi. Asortează-l cu blugi, geci de piele sau denim, pantaloni de stofă sau chino, mocasini pentru bărbaţi sau pantofi sport. La capitolul culori, alege nuanţele care sunt pe gustul tău, de la tonuri pământii şi până la roşu, albastru închis, verde sau oranj.

Pantofii sport albi

Pantofii sport te vor ajuta să creezi o mulţime de ţinute adecvate sezonului cald. Achiziţionează pantofi sport albi, uşor de asortat cu orice altă culoare. De obicei, modelele casual sport reprezintă cea mai bună soluţie, astfel încât să îi poţi combina şi cu piese ceva mai elegante, cum ar fi cămăşile din bumbac sau pantalonii din stofa.

Treningul

Un trening confortabil este alegerea perfectă pentru primăvară, în special pentru activităţi precum plimbările în aer liber, cumpărăturile sau sportul. Caută modele în tonuri neutre, de la negru şi până la bej sau bleumarin, care să se potrivească cu mai multe tipuri de geci şi încălţăminte. La capitolul material, bumbacul este cea mai bună opţiune.

Ca să te bucuri de o garderobă completă primăvara aceasta, include în dressingul tău piese clasice, care nu vor ieşi prea curând din trend. Simplitatea este cea mai bună soluţie dacă vrei să te îmbraci cu bun gust, fără prea multă bătaie de cap. Optează pentru piese precum jeanşii slim sau straight, tricourile polo, mocasinii pentru bărbaţi, geaca de piele sau treningul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax