Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, printre cele mai vizitate instituții muzeale din țară. Peste 10.000 de elevi i-au trecut pragul, în săptămâna ”Școala altfel”

Publicat

muzeu scoala altfel În cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia a fost “luat cu asalt” de peste 10.000 de elevi din întreaga țară, fiind printre cele mai vizitate instituții muzeale din țară.

Potrivit reprezentanților instituției, în perioada 6 – 10 aprilie, în cadrul programului ”Școala Altfel”, 10.071 elevi au trecut pragul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia. Cifra plasează muzeul albaiulian printre cele mai vizitate instituții muzeale din țară.

Elevii care au vizitat muzeul din Alba Iulia săptămâna trecută provin din instituții de învățământ din aproape toate județele țării.

De asemenea, cea mai aglomerată zi la muzeu a fost miercuri, 8 aprilie, când numărul celor care au intrat în muzeu a depășit cifra de 2.500.

(P)  Haine sport  – adidasi, tricouri, teniși, accesorii. Online pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la branduri Nike, Adidas, Umbro, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate