Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00.

Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire istorică, ateliere antice și muzică

De remarcat că mare parte din vizitatorii expoziției de bază din clădirea Babilon și din Museikon au fost turiști, mulți dintre ei veniți special la acest eveniment, care la Alba Iulia se desfășoară sub forma unor lecții vii de istorie, sub denumirea de Noaptea în care istoria prinde viață.

De asemenea, proiectele de reconstituire istorică ale muzeului din ultimii ani, precum Personajele Istorice, Garda Apulum și Garda Națională și Personalitățile Unirii, au generat alături de momentele muzicale, un program generos care s-a bucurat de succes.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax