Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Muzeul Sării în aer liber”, proiect propus la Ocna Mureș. Colaborare între administrația locală și Ministerul Economiei

Publicat

În orașul Ocna Mureș ar putea fi realizat în curând, prin fonduri europene, un muzeu al sării în aer liber. Acesta ar urma să fie amplasat pe actualul câmp de sonde din centrul localității. Potrivit reprezentanților administrației locale, Ministerul Economiei oferă sprijin pentru ca proiectul să poată fi finalizat. 

„Astăzi 27 august 2020 a fost înregistrată la Primăria Ocna Mureș o adresă a ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Practic este răspunsul ministerului la solicitarea Primăriei orașului Ocna Mureș de a sprijini colaborarea cu Salina Ocna Mureș pentru a realiza, prin fonduri europene, un muzeu al sării în aer liber, pe locația actualului câmp de sonde din centrul orașului.

(…), vă informăm că Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri oferă întregul sprijin pentru derularea acestui proiect.

De asemenea Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri își manifestă, în cadrul aceleiași adrese, disponibilitatea pentru o întrevedere în care să fie stabilite detaliile colaborării și pașii de urmat pentru realizarea acestui proiect, „Muzeul Sării în aer liber”, în vederea încadrării în termenele și condițiile stipulate în Ghidul Solicitantului, astfel încât proiectul propus să poată fi finalizat cu succes.

Dacă mai punem la socoteală și faptul că în sfârșit se face ceva concret pentru construirea unei stații de recristalizare a sării în Ocna Mureș, avem un tablou la zi a faptului că Ocna Mureș capătă vizibilitate și acolo, la București”, au transmis reprezentanții Primăriei Ocna Murel, într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax