Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Muzică, dans și teatru la „Caravana Casei de Cultură a Studenților 2012”: Artiștii pe care îi îndrăgești vor ajunge în orașul tău

Publicat

Casa de Cultură a Studenților Alba organizează în perioada 10.08 – 09.09.2012 un turneu judeţean intitulat <Caravana Casei de Cultură a Studenţilor 2012> care are ca scop promovarea tinerilor și studenților care activează în cadrul instituţiei de cultură.

Turneul va se va desfăşura sub forma unui spectacol de divertisment care va avea loc în fiecare oraş al judeţului Alba aducând astfel talentele locale mai aproape de fanii lor. Spectacolul va fi pigmentat cu momente de dans, muzică, teatru și nu în ultimul rând, modă.

În cadrul evenimentului işi vor da concursul ansamblul coregrafic Calliope, trupa Skepsis, Antynya- câștigătiarea consursului „Vocile Cetății”,  Dj M’Livio, Florin Covaciu şi Simona Niculeasă, manechinele de la Miss Turism Alba 2011 și Flaviu şi Ricky de la „Românii au Talent”.

Data, ora şi locaţiile turneului vor fi comunicate ulterior.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax