Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Muzică de fanfară, poezii și piese de teatru, de Ziua Națională a României, la Cugir

Publicat

Muzică patriotică, poezii, piese de teatru și dansuri sunt câteva dintre momentele artistice organizate de către autoritățile locale, la Cugir, pentru a marca Ziua Națională a României.

Evenimentul va fi sărbătorit la Cugir în avans cu o zi, pe data de 30 noiembrie. Programul este susţinut de elevii instituțiilor de învățământ din oraș și membrii cercurilor artistice aparținând Casei de Cultură a orașului Cugir.

Vor încânta publicul Fanfara Casei de Cultură, cercurile de teatru, canto, pian și chitară ale Casei de Cultură Cugir, Grupul „Mlădițe Cugirene”, Grupul „Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir , Grupurile vocale ale școlilor „Singidava”, „Iosif Pervain” Cugir și „Ioan Mihu ” – Vinerea, Grupul „Aprentis” al Colegiului Național „David Prodan” Cugir și membrii Clubului de dans sportiv „ProDance 2007” Cugir.

În 2017 se împlinesc 99 ani de la momentul solemn al Marii Uniri care a avut loc la Alba Iulia în data de 1 Decembrie 1918 , urmând ca anul viitor, în 2018, să fie sărbătorit Centenarul Marii Uniri.

Evenimentul de joi, 30 noiembrie, se va desfășura în sala de spectacole din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir, începând cu ora 17.00.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax