Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„N-am nimic cu vecina, dar nu o pot suferi”. SCANDAL între două femei, în satul Dăroaia – Roşia Montană, aplanat de jandarmi şi poliţişti

Publicat

masini jandarmi Două femei din satul Dăroaia, comuna Roşia Montană, s-au ales cu amenzi de la jandarmi şi poliţişti, în urma unui scandal produs luni, în localitate. Cele două s-au certat şi apoi una dintre ele a cerut ajutor la 112. „N-am nimic cu vecina, dar nu o pot suferi”, a relatat femeia, care a şi fost amendată că a sunat nejustificat la numărul de urgenţe.

Potrivit Jandarmeriei Alba, printr-un apel la 112, o femeie din satul Dăroaia a solicitat luni, 15 iuni, la ora 13.00, ajutorul forţelor de ordine deoarece, spunea aceasta, era ameninţată cu bătaia de o vecină. A răspuns apelului un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, iar aceştia au constatat că între cele două femei, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, rude prin alianţă, a izbucnit o ceartă, pe temeiul unor neînţelegeri mai vechi.

Din spusele acestora, motivul iniţial al disensiunilor a fost uitat, situaţie care nu le împiedică însă să se înjure şi să se ameninţe cu acte de violenţă ori de câte ori se întâlnesc şi fără să ţină cont că majoritatea episoadelor violente se desfăşoară în spaţiu public. Una dintre femei chiar a admis că nu are nimic de împărţit cu vecina, dar nu o poate suferi prin preajmă şi a adăugat că încearcă din răsputeri să o evite, acest lucru fiind greu de înfăptuit având în vedere că locuiesc vizavi una de alta.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că principala vinovată în cazul incidentului de luni a fost femeia în vârstă de 28 de ani, care a provocat scandalul şi, din spusele oponentei, s-a expus într-un mod indecent. Drept urmare, a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei.

„Adversara” sa, pentru că a reacţionat prin proferare de injurii şi expresii jignitoare într-un spaţiu public şi a apelat nejustificat numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, s-a ales cu un avertisment scris şi o amendă în valoare de 100 de lei.

Amândurora li s-a atras atenţia să respecte normele legale de convieţuire în societate, li s-a recomandat să încerce să găsească o cale agreată de lege pentru a-şi stinge disensiunile şi li s-a precizat că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax