Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nadia, o studentă din Alba la Academia Forțelor Aeriene, campioană națională la volei alături de echipă, la o competiție MApN

Publicat

Performanță pentru o tânără din Alba, absolvență a Colegiului Național Militar din Alba Iulia, în prezent studentă la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov. A reușit, alături de echipa Academiei, să ocupe primul loc la campionatul național de volei, etapa finală pe Ministerul Apărării Naționale.

În perioada 6-17 martie, studenţii Academiei Forţelor Aeriene au participat la Campionatul de Volei, etapa finală pe Ministerul Apărării Naţionale, desfăşurat între instituţiile militare de învăţământ, la Piteşti.

Lotul sportiv feminin a câștigat locul I, din 8 echipe participante.

În cadrul competiției, opt instituții de învățământ superior din MapN s-au luptat pentru a cuceri medaliile și cupele mult dorite, demonstrându-și înaltul nivel voleibalistic.

Nadia Petruse, originară din comuna Gârda de Sus, a fost admisă la vârsta de 14 ani, la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Încă de pe atunci visa să devină controlor de trafic aerian. Pregătită cu profesionalism de cadrele didactice și militare, și-a descoperit pasiunea pentru sport, câștigând numeroase premii la diferite concursuri sportive și aplicativ-militare.

Acum, cu echipa Academiei Forțelor Aeriene, a reușit clasarea pe primul loc la competiția națională de volei.

Medalia de aur cucerită de către lotul feminin, reprezintă o încununare a tututor eforturilor depuse de-a lungul antrenamentelor și meciurilor de pregătire, dovedind încă o dată că doar prin muncă continuă și efort susținut se pot obține rezultatele dorite, potrivit Academiei.

Din echipa-campioană mai fac parte și alte absolvente ale colegiului militar albaiulian: Alexandra Costache și Diana Paul.

Echipa de volei masculin a Academiei s-a clasat pe locul V, din 10 echipe participante.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 20.03.2023 at 20:28

    Campionatul naţional este când participă toată naţiunea, nu numai unii. Astea-s campioane pe ramura armatei. Atât.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax