Connect with us
Publicitate

POLITICA

Năstase nu amestecă prietenia cu politica: Mugurel Sârbu nu va avea sprijinul acestuia, dacă va dori să candideze pe listele USL

Publicat

Primarul PDL al municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu, fost social-democrat, este multicolorat din punct de vedere politic de vocile care împrăştie zvonuri în stânga şi în dreapta că va candida pentru un nou mandat de primar, însă de data aceasta din partea USL.

Adrian Năstase a fost întrebat într-o conferinţă de presă la Alba Iulia dacă partidul pe care-l reprezintă va susţine candidatura lui Mugurel Sârbu pentru Primăria municipiului Sebeş, iar reacţia politicianului la auzul întrebării a fost: “Ştiu că îmi întindeţi o capcană, dar am să vă răspund. Eu îl consider pe Mugurel Sârbu un prieten personal. Nu amestec însă aceste lucruri, am o datorie morală faţă de el, pentru conduita pe care a avut-o, într-un anumit moment care a fost dificil pentru mine şi acest lucru îl voi spune public şi aici şi în orice alt loc. Nu amestec însă lucrurile, din punct de vedere politic, vor decide colegii mei din organizaţia Alba”.

Reamintim că actualul primar al municipiului Sebeş declarat, în luna iunie 2009, că este hotărât să renunţe la politică şi la o nouă candidatură în administraţia locală, după ce îşi va termina mandatul.

„Nu este o corvoadă pentru mine să fiu în slujba cetăţeanului, pentru că eu am vrut să fac asta, am vrut să fac ceva pentru Sebeş”, declara Mugurel Sârbu atunci.

Primarul din Sebeş a recunoscut că este dezamăgit de politica actuală, lăsând de înţeles că se va despărţi fără niciun regret de tumultul politic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax