Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Natalia Rusu, tânăra cântăreață de muzică populară din Alba, laureată a festivalului național de folclor ”Lucreția Ciobanu”

Publicat

Tânăra cântăreață de muzică populară din județul Alba, Natalia Rusu. a câștigat Premiul Special la unul dintre cele mai mari festivaluri de folclor din țară. 

Este vorba despre festivalul “Lucreţia Ciobanu”, unde Natalia a participat din partea Şcolii Populare de Arte şi Meserii “Ilie Micu” din Sibiu.

Natalia este eleva renumitei interprete Mariana Anghel, care a laudat-o pe aceasta pentru rezultatul important pe care l-a obținut recent.

“Un adevărat sentiment de mândrie mă încearcă, azi, când elevi excepţionali ai Scolii Populare de Arte şi Meserii “Ilie Micu” din Sibiu au câștigat zilele acestea, premii importante pentru cariera lor, premii importante pentru dascălii lor, care vin cu o încununare a muncii de câțiva ani: Tin Vasilescu, Natalia Rusu, Bianca Creţu”, a precizat directorul instituției, Alina Pinca.

Natalia Rusu a obţinut Premiul Special la Festivalul “Lucreţia Ciobanu” de la Sibiu, unde, Bianca Creţu a fost preferata publicului, primind Premiul de popularitate, în urma voturilor exprimate de publicul prezent în sală.

Profesoară de canto muzică populară la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Mariana Anghel i-a felicitat pe cei doi elevi ai săi, premiaţi recent:

„Sunt tare mândră de aceşti tineri valoroşi, care s-au format în cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu.

Natalia Rusu a obţinut Premiul Special în cadrul Festivalului „Lucreţia Ciobanu” şi Tin Vasilescu, Trofeul Festivalului „Potcoava de Aur”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax