Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Necrofil condamnat la Judecătoria Alba Iulia: A făcut sex cu un cadavru în gara CFR din Vințu de Jos. Ce pedeapsă a primit

Publicat

După aproape cinci ani de la un caz macabru petrecut în gara CFR din Vințu de Jos, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă decizie în instanță. 

Este vorba despre un caz de profanare de cadavre petrecut în gara CFR din Alba Iulia, în luna decembrie a anului 2018. Abia doi ani mai târziu, inculpatul din dosar a fost trimis în judecată, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

În data de 21 octombrie 2022, bărbatul, P.I., a fost condamnat pentru profanare de cadavre sau morminte.

Ce s-a întâmplat în decembrie 2018, în gara CFR din Alba Iulia

Potrivit anchetatorilor, I.P. în data de 11 decembrie 2018 în jurul orei 19.00 se afla în sala de așteptare din stația CFR Vințu de Jos.

CITEȘTE ȘI: Caz MACABRU într-o gară CFR din Alba: Un bărbat a întreținut relații sexuale cu un cadavru. Faptașul, trimis în judecată

Atunci, ”până la sosirea organelor de poliție și a personalului medical, inculpatul P.I. a întreţinut raporturi sexuale anale cu o persoană de sex masculin, care tocmai decedase din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii acute”, au transmis anchetatorii pentru alba24.ro.

Condamnare în primă instanță

În data de 21 octombrie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat la 6 luni de închisoare, în primă instanță, pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate