Connect with us
Publicitate

ABRUD

Negocieri aprinse pentru conducerea Cuprumin Abrud. PSD vrea înlocuirea directorului general cu un apropiat al deputatului Tuhuț

Publicat

PNL și PSD poartă miercuri seară negocieri aprinse pentru postul de director general al Cuprumin Abrud, ocupat în prezent de Tiberiu Rațiu. 

Întâlnirea, organizată la sediul primăriei, a început la ora 18. La ea participă primarul și viceprimarul din Abrud (ambii PNL), președintele PSD Abrud, actualul director Tiberiu Rațiu, Dorel Tomuș și 3 consilieri locali care lucrează la Cuprumin.

Potrivit surselor Alba24, deputatul PSD Radu Tuhut, influent în zona Munților Apuseni, a intenționat să îl impună pe Ilie Călin Bodea, un apropiat al său.

De cealaltă parte, liberalii vor să îl mențină în funcție pe Rațiu, secondat de Dorel Tomuș de la PSD (în funcția de director adjunct).

Compania ține de Ministerul Economiei, portofoliu deținut în prezent de PSD, de unde și pretenția social-democraților de a cere postul de director general.

Ilie Călin Bodea a fost secretar de stat în Ministerul Economiei și director intermar al spitalului din Câmpeni. Potrivit surselor Alba24, cei din Abrud au o problemă în a-l accepta în funcție și din cauza orgoliilor, întrucât acesta este din Câmpeni.

”Cuprumin” este una dintre puținele firme românești de stat care funcționează foarte bine după regulile economiei de piață.

Compania a reușit să se mențină în activitate printr-o reorganizare reușită, într-un domeniu care s-a prăbușit în anii de după revoluție: sectorul minier.

Este însă în permanență o miză pentru partidele politice atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere politic (angajări, control politic în zonă etc).

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 09.02.2022 at 19:20

    Aşa măi fraţilor. după ce apus-o pe picioare, faceţi loc unui PSD-ist, că ăştia sunt aşa deştepţi încât pe unde merg se alege praful. S-a trezit şi Tuhuţ ăsta că peste noapte ştie să gândească. Prost !

    • SIJ

      joi, 10.02.2022 at 09:30

      Nu a puso nimeni pe picioare … asa a fost sa fie sa mearga putin mai bine.
      Eu nu am vazut om pus politic sa fie capabil.
      Ce au in CV acesti oameni? Va spun eu functii la stat.
      Adevaratii directori fac performanta in companiile private. Din privat trebuie adusi oameni capabili.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax