Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negocieri între partidele din USL, la Cugir: Adrian Teban rămâne candidatul pentru Primărie

Publicat

Negocierile dintre reprezentanţii PNL, PC şi PSD din Cugir s-au încheiat cu certidudinea că USL va câştiga funcţia de primar şi majoritate în Consiliul Local. Reunite la începutul lunii martie, delegaţiile de negociere ale celor două formaţiuni politice locale au stabilit atât candidatul la primărie, cât şi listele de consilieri locali.

Mandatat din partea USL pentru fotoliul de edil şef este actualul primar liberal, Adrian Teban, ale cărui proiecte vor fi susţinute în Consiliul Local, în perioada 2012-2016, de cel puţin 16 consilieri ai USL. Din spusele reprezentanţilor uniunii, la baza negocierilor s-a aflat acelaşi algoritm folosit pe plan naţional.

„Am considerat că nu este cazul să prelungim inutil discuţiile, motiv pentru care am ţinut cont de rezultatele de la alegerile din 2008, atât în ceea ce priveşte candidatul de primar, cât şi în ceea ce priveşte reprezentativitatea în Consiliul Local Cugir. Discuţiile au fost mai mult decât benefice şi în ciuda diferenţelor noastre doctrinare am stabilit în linii mari obiectivele şi acţiunile pe care le vom organiza împreună”, a declarat copreşedintele USL Cugir, Adrian Teban.

Referitor la modul în care se îmbină cele două doctrine, copreşedintele USL, Cornel Murg a precizat: „Proiectul demarat nu este de stânga sau de dreapta, ci este o construcţie necesară în actuala situaţie politică şi socială. În programul şi în modul de acţiune al USL Cugir se vor regăsi atât proiectele de dreapta, cât şi cele de stânga. Urmează să avem multe alte şedinţe comune, în care vom aborda în amănunt strategia următoare. Suntem convinşi că vom oferi cugirenilor o construcţie politică solidă capabilă să răspundă aşteptărilor pe care le au cetăţenii”.

USL Cugir a ţinut să atragă atenţia opiniei publice asupra pericolului pe care-l reprezintă absenteismul la vot. „Ca opoziţie, ne facem datoria, strângem rândurile şi suntem dispuşi să luptăm împotriva actualei conduceri abuzive, imorale, antidemocratice. Însă va veni timpul ca şi oamenii să îşi facă datoria. Aşa cum noi, ca oameni politici am depăşit anumite diferenţe doctrinale, ambiţii, insatisfacţii din trecut, tot aşa, cetăţenii trebuie să depăşească starea de nemulţumire pe care o au cu privire la viaţa politică”, a concluzionat copreşedintele şi candidatul de primar al USL, Adrian Teban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andone

    duminică, 11.03.2012 at 11:15

    Nu a fost nicio negociere la Cugir a fost hotarat de mult tovarasu Adrian copilul Minune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax