Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negocieri la vârful Primăriei Alba Iulia: Călin Potor renunță la funcția de deputat doar în favoarea fotoliului de viceprimar al municipiului

Publicat

Sfârșitul lunii iunie îi găsește pe reprezentanții partidelor politice din Alba în intense negocieri, pentru a hotărî cum își vor împărți fotoliile de conducere din primării, consilii locale și Consiliul Județean. Anul acesta, cei care vor avea putere de decizie în administrație sunt, în urma rezultatelor alegerilor, PDL, USL și PP-DD. Discuții intense sunt purtate în prezent și în ceea ce privește funcțiile de viceprimari ai Alba Iuliei, iar, dacă socotelile USL vor ieși așa cum își doresc, Mircea Hava ar putea avea în curând un ghimpe în coastă.

Potrivit declarațiilor liberalului Călin Potor, USL se află în negocieri cu PP-DD pentru încheierea unui protocol, dar scopul său personal este acela de a primi un fotoliu de viceprimar la Alba Iulia. Potor susține că nu s-a hotărât încă dacă va rămâne deputat, dar o decizie finală este strict influențată de șansele sale de a obține funcția de la primărie. În niciuna dintre variantele liberalului nu pare să rămână viabilă păstrarea funcție de consilier local câștigată deja și renunțarea la cea de deputat.

La polul opus, Mircea Hava recunoaște că PDL nu are șanse să mai păstreze ambele funcții de viceprimar și susține că pentru unul dintre fotolii și l-ar dori pe Paul Voicu. Surse din PDL mai susțin că primarul ar fi dispus să scoată și un post de city manager în Alba Iulia, funcție pe care ar urma să o ocupe Nicușor Moldovan.

Deocamdată, în prezent, nici una dintre aceste ipoteze nu este concretizată. Potrivit lui Călin Potor, în USL negocierile se vor finaliza cel mai probabil la sfârșitul acestei săptămâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. partenie48

    miercuri, 20.06.2012 at 13:16

    omu’ asta pare mereu beat 🙂

  2. florin

    miercuri, 20.06.2012 at 13:28

    Nasul si finul din nou impreuna !!! Si cum incerca PNL-ul sa ne convinga ca se vor bate in campanie !!! DEMISIA pentru toata conducerea PNL Alba pentru ca au distrus USL Alba si au permis PD-L-ului sa cistige.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax