Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negocieri: Orban șef la Camera Deputaților, Cîțu premier, iar ministerele împărțite între PNL, USR PLUS și UDMR

Publicat

Negocierea dintre PNL și USR PLUS, de vineri, nemulțumește o parte dintre liberali, care consideră că Ludovic Orban a lăsat prea multe ministere, în schimbul funcției de președinte al Camerei Deputaților. 

În aceste condiții, Florin Cîțu ar urma să fie prim-ministru și Ludovic Orban președinte la Camera Deputaților, potrivit G4Media.ro.

Publicația a scris în această dimineață că cele trei partide au convenit să susțină o formulă de coaliție în care PNL primește postul de premier pentru Florin Cîțu, președinția Camerei Deputaților pentru Ludovic Orban și 8 ministere, USR PLUS primește 7 ministere, iar UDMR – 3 ministere.

Propunerea va ajunge la președintele Klaus Iohannis, care va trebui să numească un premier, votat ulterior de Parlament.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 18.12.2020 at 13:41

    Foarte bine ! Acum incep angajari masive de neamuri, amante,copii de sponsori si alte ciurucuri, ca doar cu d’astia a guvernat si PSD-ul. Reteta sigura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax