Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negocierile dintre Olwaseun Agbomoniyi și CS Universitatea Alba Iulia, blocate de problemele cu viza ale fotbalistului

Publicat

Olwaseun „Șoni” Agbomoniyi și-a încheiat colaborarea cu echipa de fotbal CSM Unirea Alba Iulia la finalul stagiunii 2022/2023, devenind astfel liber de contract.

Imediat după finalul sezonului, conducerea CSU Alba Iulia a inițiat primele discuții cu atacantul nigerian, în vederea înregimentării acestuia în lotul condus de Mihai Manea.

Cu șapte goluri înscrise, „Șoni” a fost una dintre principalele arme ofensive ale Unirii Alba Iulia pe durata sezonului trecut, contribuind la clasarea pe podium a echipei la finalul campionatului.

CSM Unirea Alba Iulia a preferat să renunțe la serviciile atacantului nigerian, acesta având o viză de scurtă ședere în România, fapt care nu permite încadrarea acestuia pe un contract de activitate sportivă.

Din acest motiv, clubul a avut obligația să îl angajeze cu un contract de muncă.

Actualmente Agbomoniyi se află acasă, în Nigeria, cu scopul de a face demersurile necesare pentru a obține o viză de lungă ședere.

„Fotbalistul a plecat în țara natală, pentru a-și rezolva problemele legate de viză. Din partea noastră are semnale pozitive, noi i-am spus că îl așteptăm la club.

Totul ține de el acum, să-și rezolve toate actele necesare”, a declarat Bogdan Duma, directorul Clubului Sportiv al Universității „1 Decembrie 1989” din Alba Iulia.

În ceea ce privește negocierile cu fotbaliștii are au făcut parte din lotul formației universitare pe parcursul sezonului precedent, Bogdan Duma a transmis faptul că aceștia au fost ofertați de către club, având un răgaz de gândire până la data de 1 iulie pentru a da răspunsul final.

„Oferta noastră pentru fiecare dintre ei este pe masă, așteptăm răspunsuri. Unii dintre ei încă așteaptă oferte de la echipe din eșaloanele superioare”, a mai declarat Bogdan Duma.

Universitatea Alba Iulia a avut un prim sezon peste așteptări în Liga 3, reușind câștigarea play-out-ului.

Obiectivul „studenților” pentru campania 2023/2024 este accederea în play-off.

foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax