Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Negocierile pentru formarea Guvernului Ciolacu, blocate până luni. Liderul UDMR a plecat trântind ușa

Publicat

Negocierile pentru noul guvern au fost blocate, dar ar putea fi reluate luni. Discuțiile dintre PSD, PNL și UDMR pe împărțirea posturilor guvernamentale după reducerea ministerelor de la 20 la 18 au intrat în impas, joi seara.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a ieșit de la ședința Coaliției trântind ușa, iar UDMR ar putea decide să iasă de la guvernare dacă PNL, scrie presa centrală.

Până luni, conducerea UDMR ar urma să se întrunească și să decidă ce va face în continuare.

UDMR a refuzat să cedeze ministerul Dezvoltării, condus de Cseke Attila. Potrivit surselor G4Media.ro, liderul PSD Marcel Ciolacu le-a propus celor de la UDMR să ia în schimbul Dezvoltării ministerul Fondurilor Europene, condus în prezent de liberalul Marcel Bolos și să păstreze ministerul Sportului.

Se pare că liderii coaliției de guvernare nu se vor mai întâlni până luni, premierul Nicolae Ciucă având un deces în familie. În aceste condiții, negocierile pentru formarea noului guvern rămân deocamdată blocate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 19.05.2023 at 12:47

    Dacă vezi cine negociază, te apucă pandaliile. Păi ăştia doi, nu fac nici cât un sfert din unul bun. Ce marfă ne băgă pe gât sistemul. Pe vremea comuniştilor era o vorbă, din greşeală în greşeală spre victoria finală. Acum, din prostie în prostie, ce a fost bine, n-o să mai fie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax