Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negocierile pentru formarea Guvernului, suspendate din cauza conflictului acut din PNL. Orban refuză confruntarea în interior

Publicat

orban hava

Negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR s-au suspendat temporar în acest moment din cauza situației interne din PNL.

Mai mulți lideri PNL au vrut să convoace pentru această seară o ședință a Biroului Politic Național pentru a-l trage la răspundere pe Ludovic Orban și au dat mesaje în acest sens către toți membrii BPN.

Ludovic Orban a contracarat cu un comunicat intern în care anunță că ședința nu poate avea loc pentru nu e statutară, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Mesajul de convocare a BPN ar fi fost dat prin sistemul intern de comunicare al PNL, gestionat de secretarul general Robert Sighiartău, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Mesajul integral transmis de Ludovic Orban în interiorul partidului:

  • ”Biroul Politic Național al PNL va fi convocat de președintele PNL, Ludovic Orban, la finalizarea negocierilor care se află în acest moment în desfășurare. BPN convocat în această seară (ora 19), NU s-a realizat în mod statutar, întrucât NU a fost convocat de președintele PNL. Ludovic Orban”.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că BPN va avea loc pentru că a fost convocat statutar și se arată surprins de agitația creată, în condițiile în care s-a convocat o ședință doar pentru a discuta despre stadiul negocierilor.

”Da, este o chestiune de normalitate, noi ne dorim ca liderii PNL să fie informați despre stadiul negocierilor. Pur și simplu, noi suntem oameni responsabili și ne bucurăm că discuțiile pe marginea programului de guvernare merg foarte bine, se mișcă foarte rapid, iar acesta este un lucru foarte bun. S-a discutat și partea politică și este important pentru întreg partidul, cu atât mai mult cu cât a ieșit fum alb la negocierile de ieri, să știm exact în ce etapă ne aflăm și ce va urma din acest punt încolo.

Cu respect pentru Ludovic, dar aici este vorba despre o discuție în partid, avem un partid mare, un partid viu, iar liderii PNL doresc să știe ce anume s-a negociat. Domnul Ludovic Orban are dreptul de a convoca BPN-ul, la fel cum acest drept îl are și Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, dar și o treime din membrii BPN. Sunt organizații mari din Transilvania, din Sudul țării care doresc să știe ce s-a negociat și cum vom merge mai departe. Nu este nimic războinic, nu înțeleg de ce această agitație, aici este vorba doar despre o discuție în cadrul partidului” a precizat Rareș Bogdan, pentru stiripesurse.ro.

Sursă: G4Media.ro, stiripesurse.ro

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 19.12.2020 at 17:50

    Oana la urma de ce ti-e frica tot nu scapi. Orbane ai luat-o pe ulei si vei aluneca, sigur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax