Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negrescu: PSD a cerut şefilor de stat şi de guvern social-democraţi din UE să sprijine aderarea României la Schengen, anul viitor

Publicat

negrescu

Partidul Social Democrat a solicitat şefilor de stat şi de guvern social-democraţi din UE să ridice subiectul aderării României la Schengen în cadrul Consiliului European de joi şi să susţină aderarea ţării noastre anul viitor la acest spaţiu de liberă circulaţie.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD, europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a mulţumit pentru sprijinul acordat în vederea aderării României la spaţiul Schengen în cadrul reuniunii pregătitoare a Consiliului European organizată de Partidul Socialiştilor Europeni.

„Aşa cum doar familia noastră social-democrată europeană a votat în unanimitate în Parlamentul European pentru România, la fel şi în Consiliul de Justiţie şi Afaceri Interne niciun Guvern social-democrat nu s-a opus aderării ţării noastre, iar colegii noştri au fost cei mai importanţi avocaţi ai României.

Am solicitat, astăzi, şefilor de stat şi de guvern social-democraţi din UE să ridice subiectul aderării României la spaţiul Schengen în cadrul Consiliului European şi să sprijine aderarea ţării noastre anul viitor”, a declarat Negrescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 15.12.2022 at 16:14

    Bă, tu nu ai înţeles că hiba e la austrieci, care ca şi Putin vrea refacerea imperiului austriac de demult. Dacă unul nu-i de acord, vax. Noi în loc să aplicăm LEGEA, ai auzit legea ţării, referitor la societăţile lor,le facem tot felul de facilităţi, prin intermediul unor deminitari corupţi, normal că ne privesc ca pe nişte slugi. Aplicată legea referitor la ei, nu altceva, şi o să vezi cum se înmoaie. Dar tu, numai la asta nu te gândeşti, trebuie să slugărim în continuare. De partea cui eşti ?

  2. Pripon Marius

    luni, 19.12.2022 at 14:17

    Nu ai făcut nimic pentru judetul Alba de când ai ajuns europarlamentar,iar cei din organizatia PSD ALBA,sau săturat de interesele tale personale!In organizatia PSD BUCURESTI,nu ai fost primit si asa ai venit la ALBA să faci pe seful! Dacă tot esti atât de competent de ce nu pleci innapoi la BUCURESTI,să reprezinti organizatia PSD BUCURESTI! Fără tine organizatia PSD ALBA ar fi din nou puternică!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax