Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Negruţ îi ameninţă pe „calomniatori” cu Justiția

Publicat

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruţ

Deputatul PDL de Alba, Clement NegruţDeputatul PDL de Alba, Clement Negruţ a devenit intolerabil la declaraţiile “calomnioase” făcute de politicieni la adresa Parlamentului şi care nu sunt susţinute de argumente şi dovezi.

Acesta este decis să-l dea în judecată pe deputatul liberal de Cluj, Horea Uioreanu, pentru calomnie. Clujeanul a încercat să discrediteze parlamentarii Puterii, aducând tot felul de acuzaţii, de genul “hoţi şi micinoşi”, în cadrul sedinţei votării Legii pensiilor, cu scopul de a da bine “pe sticlă”, după cum arată pedelistul.

Negruţ a început să ţină o serie de lecţii de morală parlamentarilor vulcanici, care nu se pot stăpâni în şedinţele publice. Deputatul de Alba i-a dat liberalului clujean timp, până astăzi, 11 octombrie, să-şi ceară scuze publice pentru comportamentul său în Parlament, dupa care este decis sa acţioneze în instanţă.

“Nu mie personal trebuie să-mi ceară scuze, ci tuturor celor care au participat la sedinţă (n.r. în Parlament )”, a declarat deputatul de Alba.

Clement Negruţ va folosi în instanţă stenograma şedinţei unde se menţionează toate acuzaţiile făcute de Uioreanu. “Nu m-am gandit încă la o sumă pentru despăgubiri, însă sunt destule centre sociale care au nevoie de banii domnului Uioreanu”, a spus Negruţ, precizând totodată că acest incident nu se va ierta la un pahar cu bere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax