Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Neînţelegeri între PSD și PNL la Sebeș: Dacă nu se va ajunge la un consens, liberalii vor candida pe liste separate

Publicat

Listele cu candidaţii USL la alegerile locale sunt pe ultima sută de metri, având în vedere că data primului scrutin din 10 iunie se apropie vertiginos. Referitor la stadiul negocierilor, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a declarat că acestea sunt în mare parte finalizate, însă că există posibilitatea ca, în unele cazuri, din cauza neînţelegerilor între organizaţii, să fie aleasă varianta listelor separate, cu candidaţii PSD – PNL la consiliile locale, deşi conducerea USL a stabilit la nivel judeţean că se va merge pe liste comune.

Potrivit vicepreşedintelui PNL Alba, Florin Roman, listele cu candidaţii stabiliţi pentru alegerile locale sunt finalizate, în mare parte, la nivelul judeţului Alba. Cu toate acestea, în foarte puţine localităţi, cum este cazul de la Sebeş, organizaţiile locale ale PSD şi PNL nu se înţeleg privind ponderea consilierilor pe listele comune.

„Dacă nu se va ajunge la un consens, este posibil să mergem pe liste separate, deşi la nivel de judeţ am stabilit să mergem pe liste comune peste tot”, a spus Florin Roman.

Reamintim că, la Sebeş, actualul primar, Mugurel Sârbu, a anunţat că va candida pentru aceeaşi funcţie administrativă ca independent, renunţând la apartenenenţa la PDL, partid care îl sprijină pe directorul OIR POSDRU, Dorin Nistor. USL îl avea în vizor pe Alexandru Dăncilă, reprezentant PSD. Dacă organizaţiile locale PNL şi PSD de la Sebeş nu vor reuşi să cadă de acord asupra unui nume comun, PNL ar urma să desemneze un candidat propriu pentru funcţia din Primăria Sebeş, fapt ce redeschide bătălia electorală şi dă şanse oricărui candidat.

Referitor la posibilitatea ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la următoarele alegeri, preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu a declarat că,  sunt purtate în continuare discuţii: „Problema apare la listele de consilieri. Noi o să ţinem cont de doleanţele organizaţiei şi vom lua o decizie. Oricum, în fiecare judeţ au existat întodeauna câteva localităţi în care s-a mers pe liste separate. Nu văd să fie asta o problemă. În ceea ce priveşte situaţia de la Sebeş noi îl susţin în continuare pe Alexandru Dăncilă pentru că este lider detaşat în sondaje”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. adrian

    miercuri, 21.03.2012 at 06:36

    Lasati-i sa mearga separat !!! PNL are in Sebes 5 % , sa vedem cit scot acum !!! Cine va fi candidatul lor, Mitica Fulea ? Ha, Ha, Ha

  2. CRISTINA

    duminică, 01.04.2012 at 13:57

    DANCILA? PAI CE SA CAUTE FRATE ASTA IN FUNCTIE DE PRIMAR? DE ACEEA NU MERGE NIMIC IN TARA ASTA CA NE CONDUC PROFESORI DE SPORT,OSPATARI,INTR-UN CUVANT CARPE.N-AU ASTIA NICI O TREABA CU FUNCTIA IN CAUZA.SA SE PUNA DOMNE OAMENI SERIOSI ,CU RESPONSABILITATE SI EXPERIENTA CACI ALTFEL VOM DA TOT INAPOI,SI VOM SARACI CACI ASTIA VOR NUMAI SA SE UMPLE EI DE BANI.AU MARE FOAME-N GAT,IAR DIN CATE STIU DANCILA ESTE ANCHETAT INTR-UN DOSAR DE CORUPTIE.HUUUUUUU!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax