Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nelia Poruț, tânăra din Alba Iulia care și-a construit o carieră de model internațional. Trăiește și lucrează la Los Angeles

Publicat

Nelia Diana Poruț este o tânără foarte frumoasă din Alba Iulia care a reușit să își construiască o carieră importantă în domeniul modei, la nivel internațional.

Trăiește la Los Angeles, unde lucrează ca model pentru branduri renumite, iar fotografiile ei apar în reviste importante. Nelia este una dintre puținele românce care au reușit să facă carieră în domeniu, în afara țării. 

”Am ajuns în Los Angeles acum 4 ani, prima dată în vacanță. Mi-a plăcut foarte mult ce am descoperit acolo, fapt care m-a motivat să muncesc mai mult și să fac pasul cel mare, să mă mut acolo.

În Los Angeles lucrez ca model, iar pe lângă modeling fac și styling. Colaborez cu showroomuri și designeri locali și internaționali. Din când în când, mai cochetez cu designul de interior, o altă pasiune de-a mea” spune Diana Nelia Poruț.

”În Los Angeles, ca și în alte orașe importante ale lumii, este o competiție extraordinară. Nu numai pentru modele, ci și pentru actori, muzicieni, fotografi, regizori etc.

În principiu, oameni care vin din toate colțurile lumii și care vor să demonstreze și să confirme.

Ai ocazia să lucrezi cu unii dintre cei mai profesioniști și creativi oameni din industrie, iar locațiile și vremea sunt pe măsură” adaugă ea.

Nu își mai amintește cum și-a descoperit pasiunea pentru modă, dar știe că de mică i-au plăcut hainele, revistele, cremele. Este decisă să rămână în domeniu și după ce își va încheia cariera de model.

”Sunt multe realizări de care sunt mândră și nu știu dacă aș putea alege doar una. Și nu mă refer acum la reviste sau la vreo colaborare anume. Pe mine mă bucură faptul că am ajuns să vizitez multe țări, oamenii pe care i-am cunoscut și acest cumul de experiențe frumoase, care m-au ajutat să mă definesc ca om.

”Dacă vorbim despre Alba Iulia, Cetatea este unul din locurile preferate, este superbă și mă bucur ca este renovată și bine întreținută. Țin legatura cu prietenii, foști colegi, amici din copilarie. Mi-e drag să mă revăd cu ei de fiecare data când am ocazia”.

 

Fotografiile ei au apărut în reviste importante, cum ar fi Forbes, Beau Monde, Lucy’s Magazine, Elle, Institue, Northside, Unica, Femeia, Harper’s Bazaar, Instyle.

Câteva dintre brandurile cu care a colaborat pe parcursul carierei sunt Murmur, Mihaela Glavan, Catch Michelle, Musette, Anna Cori, Depot 96, Obsidian, Best Value, YSL, Google, Mackage, Puma, R&Co, Baldwin, Avon, LC Waikiki, Marie Turnor, Mint Velvet și multe altele.

Sursă foto: Arhiva personală Nelia Poruț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax