Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nelu Tătaru: Introducerea certificatului verde la locul de muncă nu va intra la vot în Camera Deputaţilor în această săptmână

Publicat

Proiectul privind introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă nu va intra în această săptămână la votul final din Camera Deputaților. Nelu Tătaru, președintele comisiei de sănătate a precizat că  votul va fi acordat cel mai probabil săptămâna viitoare. Potrivit acestuia, comisiile raportoare nu au finalizat rapoartele, având de discutat mai multe amendamente.

Nelu Tătaru a mai precizat că liberalii au decis să se abțină când se votează amendamentul privind testarea gratuită pe banii statului pentru primele două luni de la intrarea în vigoare a legii. Tătaru, care e șeful Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a anunțat că decizia de a se abține la ședința de grup parlamentar a fost luată după ce președintele PNL, Florin Cîțu, anunțase vineri că nu e de acord cu plata de la buget a testelor.

„La grupul parlamentar al PNL s-a luat în discuţie astăzi şi certificatul verde. Vineri a fost termenul pentru amendamente şi noi a trebuit să luăm această lege în forma ei iniţială, adaptată doar la sistemul medical. (…)

S-au depus mai multe amendamente. De la AUR au venit destule vineri, de aceea astăzi suntem la aşezarea lor într-un tabel, să putem discuta într-o şedinţă din zilele următoare. (…)

La această lege, faţă de Senat, este acel amendament depus de PSD în care era gratuitatea pe două luni pe zece teste pe lună pentru cei care nu se vaccinau şi erau testaţi. Testarea era suportată din bani publici. În decizia de astăzi de la grupul parlamentar PNL de la Camera Deputaţilor s-a votat ca noi, grupul parlamentar al PNL, să ne abţinem la acest amendament. Considerentele sunt că statul oferă vaccin gratuit, testarea să se facă contracost”, a explicat Nelu Tătaru, citat de Agerpres.

sursa: agerpres.ro, libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    luni, 15.11.2021 at 15:59

    BĂIIII INCOMPETENȚILORRR
    BĂIIII CAPETEEE SECIII
    BĂIIII GUNOAIELORRRR.
    Păi dacă vaccinarea NU este obligatorie și voi GUNOAIELOR îmi tăiați dreptul se a munci,ATUNCI ESTE MAI GRAV,CĂ VA TREBUI SĂ HRĂNIȚI GRATIS O ȚARĂ ÎNTREAGĂ ,băi 🐃🐃🐃-lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax