Connect with us
Publicitate

AIUD

Nelu Tătaru: Spitalul municipal din Aiud va deveni spital suport COVID. Vor fi 200 de paturi pentru patologie medie și 20 de ATI

Publicat

Spitalul municipal din Aiud va deveni spital destinat exclusiv bolnavilor de COVID. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că a evaluat, împreună cu autoritățile locale capacitatea ”de act medical în județul Alba”. 

”În acest moment sunt 270 de pacienți internați, 16 în terapie intensivă, 8 intubați, 8 extubați… Capacitatea de extensie la ce înseamnă terapie intensivă… am evaluat și, prin ordin de ministru, se va trece Spitalul Aiud în spitale suport COVID. Acolo vom avea până în 200 de paturi de patologie medie și 20 de paturi pentru terapie intensivă.

În continuare, până se va operaționaliza terapia intensivă, în 7-10 zile la Aiud, tot spitalul județean va asigura terapia intensivă pentru pacienții COVID” a spus Tătaru.

De asemenea, acesta a spus că în urma analizei, în județ vor fi instituite o serie de restricții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aiudean

    joi, 05.11.2020 at 12:57

    S-a terminat cu restul pacientilor din spital. Pana acum te primeau doar daca aveai noroc. De acum incolo vom muri pe capete pentru ca nu vom avea acces nicaieri. Nici la Alba , nici la Aiud.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax