Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nepotul regelui Mihai, Nicolae, va participa la funeralii din public, dacă nu va fi primit oficial

Publicat

Fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai, avocatul său precizând că, dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, Radu Enache, avocatul fostului principe. După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Vă reamintim că, înainte de moartea Majestăţii Sale, Nicolae de Medforth Mills s-a aflat în conflict cu membrii familiei sale, după ce, în urma înrăutăţirii stării Regelui Mihai, a încercat să îl vadă pe acesta la reşedinţa acestuia din Elveţia, dar nu i s-a permis.

Casa Regală a făcut eforturi mari pentru a interzice orice contact între regele bolnav și nepotul său, după eliminarea controversată a acestuia de pe linia de succesiune la tron.

Mesajul principelui Nicolae:

”Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat!
Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.
Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp.
Odihnește-te în pace!”

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax