Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nereguli cu avize de transport lemn la Zlatna. Firmă amendată și material lemnos confiscat de poliție

Publicat

Polițiștii din Alba au confiscat valoric 197 mc de material lemnos și au amendat o firmă din Zlatna la care au depistat nereguli cu avize de însoțire a mărfii.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat un control în fondul forestier proprietate publică, având ca scop verificarea  modului de eliberare și completare a documentelor de proveniență și însoțire a materialelor lemnoase de către emitenți.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că o societate comercială din Zlatna ar fi emis mai multe avize de însoțire a mărfii, pentru cantitatea de 197 metri cubi de material lemnos, din alte locuri decât cele corespunzătoare provenienței reale.

Față de societatea comercială a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar complementar s-a dispus confiscarea valorică a celor 197 de metri cubi de material lemnos.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax