Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nervi din prima zi de lucru, după concediu, pentru Florin Roman: A fost luat la „mişto” de ministrul Transporturilor, care i s-a adresat cu „măi băiete”

Publicat

În prima zi de lucru, după o vacanţă cu familia în Grecia în plină vară, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, a fost luat „la mişto” de noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, care i s-a adresat cu „măi, băiete”. Vineri, ministrul a fost prezent la Alba Iulia pentru a discuta, pe lângă reprezentanţii firmei constructoare, şi cu reprezentanţii administraţiei judeţene, iar printre ei s-a numărat şi Florin Roman. La scurt timp de la începerea întâlnirii, la care presa nu a avut acces, vicepreşedintele CJ Alba, însoţit de arhitectul şef al judeţului, Eugenia Mărginean, au părăsit sala în care s-au purtat discuţiile.

„Prima zi de lucru, prima distracţie. Rar mi-a fost dat să văd așa ceva. Am fost invitați la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, dl Ioan Rus. Discuția despre culoarul IV Paneuropean. Toate bune şi frumoase până când domnul Rus mi s-a adresat cu apelativul <<măi băiete>>”, a scris pe pagina de Facebook, Florin Roman.

Vineri, la Alba Iulia, Ioan Rus a ţinut neapărat ca, la discuţiile despre lucrările care au întârziat la culoarul II al căii ferate Coşlariu – Vinţu de Jos, să fie prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei judeţene. Printre cei care au venit la discuţii a fost şi vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care, în prima zi de muncă, după concediul de vară, a avut parte de o surpriză neplăcută. Ministrul i s-a adresat cu apelativul „măi, băiete”, iar pentru această lipsă de respect Florin Roman a scris că pagina de Facebook că „dacă nu respectă persoana, ar trebui să respecte CJ Alba. Am părăsit şedinţa, spunând ce am avut de spus, pentru că dacă dl Rus nu îi respectă pe aleșii locali înseamnă că nu respectă nici Alba. Cred că îi plac mult basmele domnului ministru, ajuns un dimbovitean plecat din Ardeal”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Haiduku

    vineri, 11.07.2014 at 21:57

    Cand lo pus pe fonfanitu de simedru prefect vati gudurat pe langa el si era sa il pupati si in c…( pe picioare). Amu ” ma baiete”…. Politika e …….c…..

  2. petre

    sâmbătă, 12.07.2014 at 08:16

    omul marilor GOGOSI in fata lui Rus de la Cluj, capul joos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax