Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Netflix dispare de pe multe tipuri de televizoare, din martie 2024. Aplicația va fi ștearsă automat

Publicat

Platforma de streaming Netflix nu va mai putea accesată de pe mai multe de tipuri de televizoare începând din luna martie 2024. Sunt afectate diferite dispozitive fabricate în perioada 2011-2013.

Astfel, conform unui anunț făcut de compania Sony, câteva zeci de modele de televizoare produse sub acest brand nu vor mai putea suporta platforma Netflix, care va fi ștearsă automat din cauza unor restricții de ordin tehnic.

Sony a publicat și o listă cu televizoarele și playerele blue-ray care vor fi șterse din lista Netflix din martie 2024.

Potrivit techbook.de, compania japoneză a anunțat că nu toate televizoarele Sony vor fi afectate, ci despre anumite dispozitive mai vechi ale producătorului asiatic, problema nefiind încă explicată în detaliu.

Pe lângă televizoarele Sony în cauză, sunt afectate și playerele Blu-ray din 2011 până în 2013.

Ce soluții vor avea amatorii de Netflix afectați

Practic, amatorii de Netflix vor avea două variante pentru a continua să utilizeze platforma. Cei care nu își vor permite imediat achiziționarea unui nou televizor, vor putea cumpăra un stick de streaming, mai ieftin.

Acestea costă mai puțin decât achiziționarea unui televizor nou și puteți utiliza și alte servicii de streaming în plus față de Netflix.

Dispozitivele mai vechi probabil nu mai pot îndeplini cerințele tehnice crescute ale serviciului de streaming.

Pe lângă televizoare, sunt afectate și playerele Blu-ray din 2011 până în 2013. Sony mai menționează că utilizatorii dispozitivelor afectate pot folosi aplicația Netflix până la sfârșitul lunii februarie 2024. Aplicația va fi apoi ștearsă automat. Mai jos sunt modelele de televizoare Sony și playere Blu-ray afectate de decizia platformei de streaming:

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax