Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Netflix testează un nou tip de abonament ieftin: cel cu reclame. Schimbări importante pentru abonați

Publicat

Netflix face noi modificări la abonamentele cele mai ieftine: introduce reclame. Deocamdată acest lucru este testat în Canada. Tot în Canada a început și testarea pentru limitarea vizionării conținutului per gospodărie la un anumit număr de dispozitive, extinsă apoi în peste 100 de piețe din lume.

Cel mai ieftin abonament va deveni cel cu reclame, serviciu care nu s-a lansat deocamdată în România.

”Un purtător de cuvânt al Netflix Canada a refuzat să comenteze direct eliminarea planului de bază fără reclame”, scrie Hollywoodreporter.

Directorii Netflix au semnalat că streamer-ul va fi flexibil în ceea ce privește prețurile pentru a se asigura că serviciul companiei rămâne accesibil pentru diferite tipuri de consumatori, în timp ce conducerea caută să optimizeze randamentele financiare.

Și creșterea veniturilor pare să fie exact obiectivul testelor din Canada. Anularea planului de bază Netflix, care permitea doar utilizarea unui dispozitiv per gospodărie la un moment dat, lasă noii abonați fie să aleagă nivelul standard cu reclame, care costă 5,99 USD pe lună, fie să plătească mult mai mult pentru plan standard, care costă 16,49 USD pe lună și permite până la două ecrane în utilizare concomitentă.

Un alt plan premium oferă până posibilitatea utilizării concomitente a patru dispozitive și costă 20,99 USD pe lună.

Sfârșitul nivelului de bază fără reclame în Canada a stârnit totuși speculații că Netflix ar putea adopta aceeași mișcare în altă parte la nivel internațional.

Testele în Canada (piață pe care s-a mai făcut asta și în trecut, înainte ca măsura să fie implementată și în alte zone) arată trendul vizat de companie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax